070–663 71 72

Projekt/Interima uppdrag

Varje utgångspunkt och målsättning är unik och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig och din situation. Kontakta mig gärna för ett förslag på hur ett samarbete kan se ut.

Vad innebär det?

Interima uppdrag är ett effektivt sätt att förstärka organisationen utan att behöva anställa. Idag har jag ett interimsuppdrag som Account Manager på flygbolaget BRA där jag arbetar med utveckling av deras befintliga avtalskunder och samarbetspartners. Dessutom representerar jag dem på olika företagsaktiviteter, mässor och invigningar. Allt arbete utförs i nära samarbete med uppdragsgivaren och hanteras i deras egna, interna system för tydlig redovisning och en enkel framtida överlämning.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för att prata kring vad som blir bäst för just dig.

Se även

ML Ledarutveckling, certifierad Lead ForwardML Ledarutveckling, certifierad Bizniz ToolsML Ledarutveckling, certifierad Shift Education

Feedback från ledarskapsutbildning

Låt oss prata!

En utvecklingsprocess startar alltid med ett första samtal. Enklast når ni mig via mail eller telefon. Vill du istället att jag ringer upp dig går det bra att lämna dina kontaktuppgifter nedan.

Jag vill bli uppringd!

Tack så mycket!

Jag återkopplar så fort jag kan för att höra hur jag kan hjälpa till.
Oj! Något blev fel. Prova fyll i formuläret igen

Stolt samarbetspartner till bland annat